Kaikki palvelut

 
 

Tarjoamme ammattitaidolla kaiken mitä tarvitset pihanrakennusprojektiisi aina konsultoinnista istutuksiin, kiveyksiin ja piharakenteisiin. Teemme yksilölliset kukkasidontatyöt juhliisi. Järjestämme myös erilaisia kursseja ja työhyvinvointipäiviä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää viherpalveluistamme

 
benjamin-combs-27617-unsplash.jpg

pihasuunnittelu

GreenHomen suunnittelupalveluiden avulla saat pihastasi ja puutarhastasi omannäköisesi ja toimivan kokonaisuuden, ympäristön asettamat vaatimukset huomioiden. Uudisrakennuskohteissa suunnittelijaan kannattaa ottaa yhteyttä mielellään heti, kun tontti on ostettu. Voit valita palvelupaketeistamme itsellesi sopivimman.

Pihaneuvontakäynnillä käymme läpi pihasi ongelmakohtia ja etsimme ratkaisuja niihin. Saat tietoa mm. millaisia kasveja voit pihallesi istuttaa. Pihakäynnillä saat vinkkejä myös kuinka hoidat jo olemassa olevia kasveja ja mitkä kannattaisi poistaa ja säilyttää.

Luonnossuunnitelma antaa raamit pihantoiminnoille jättäen vielä vapautta esimerkiksi kasvien valintaan. Sopii erityisesti heille, jotka kaipaavat vinkkejä, mutta mielellään myös itse osallistuvat pihan suunnitteluun ja toteutukseen.

Osasuunnitelma on yksityiskohtainen suunnitelma asiakkaan valitsemasta osakokonaisuudesta, kuten istutusalueista. Palvelu on suunnattu erityisesti vanhan pihan uudistuksiin, joissa tarkoitus ei ole muuttaa kaikkea kerralla sekä uudiskohteisiin asiakkaille, jotka kaipaavat varmistusta ainoastaan eniten askarruttaviin valintoihin. Osasuunnitelma voidaan liittää lisäksi luonnossuunnitelmaa. Osasuunnitelman osioita voivat olla esimerkiksi: kiveysalueet, istutussuunnitelma, rakenteet: terassit, pergolat tai kesäkeittiö, valaistus, hyötypuutarha, vesiaihe, leikkipaikka, oleskelualue, sisäänkäynti, pihan hoito-ohje tai työseloste.

Kokonaissuunnitelma on tarkka pihasuunnitelma, joka sisältää toimintojen sijoittelut, maaston muotoilut, pintavesien ohjailut, materiaalivalinnat, kasvillisuus-, leikki-, ja pinnoitettavien alueiden, peruspihavalaistuksen, puurakenteiden; terassit, pergolat sijoittelun, pysäköintialueen, lumenkasauspaikan ja hyötypuutarhan suunnittelun. Lisäksi kokonaissuunnitelmamme sisältää erillisen kasvi- ja materiaaliluettelon sekä työohjeen. Kokonaissuunnitelma on suunnattu asiakkaalle, joka kaipaa tarkkaa suunnitelmaa koko pihasta tai aikoo teettää pihan urakoitsijalla.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä palvelu sopisi Teille parhaiten!

viherrakentaminen.jpeg

VIHERRAKENTAMINEN

Laadukkaasti toteutettu piha on kestävä ja toimiva.

Hoidamme pihasi rakennustyöt ammattitaidolla suunnittelusta aina valmiiseen pihaan saakka.

GreenHomen palveluihin kuuluvat mm. pihakiveykset, muurit, portaat ja kiviaidat, vesiaiheet, kasvualustat, kasvien istutustyöt,
kylvö- ja siirtonurmet sekä kuntan toimitus ja asennus. Kauttamme saat alan ammattilaisten palveluja myös puurakentamisen, sähkötöiden ja konetöiden osalta.

VIHERVALVOJA

Meiltä saat myös vihervalvojan palvelut, niin yksityisille kuin julkisellekin sektorille. Vihervalvoja on tilaajan edustaja rakennuskohteessa. Vihervalvoja tehtäviin kuuluvat mm. rakennustyön laadun valvominen ja huolehtiminen, että työt sujuvat sovitussa aikataulussa suunnitelmien mukaisesti.

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa pihaprojektissanne!

”A Beautiful Garden is a Work of Heart”
yllapitokuva.jpg

Ylläpito

Kaipaatko apua pihasi hoitotöissä?

Annamme pihanhoitovinkkejä tai halutessasi teemme hoitotoimet puolestasi tai yhdessä teidän kanssanne.

Leikkaamme puut, pensaat ja nurmikot, sekä kunnostamme istutusalueet. Voimme tehdä hoitosopimuksen joka pitää sisällään koko pihan säännöllisen hoidon tai vaikkapa pensaiden leikkauksen vuosittain. Kysy tarjousta pihasi hoitotoimista!

2-kukkasidonta-kuva.jpg

KUKKASIDONTA

Palvelemme sinua lämmöllä sekä ilon, että surun hetkellä. Hoidamme yksilölliset kukkakoristelut erilaisiin juhliin, piristämään arkea ja elävöittämään julkisia tiloja.

Pop Up- Kukkakauppamme toimii Satamatie 6:ssa. Perjantaisin myyntiin tulevat kukkakimput. Saatavilla on myös pieniä viherkasveja ja muita kauden kukkia. Teemme erilaisia kausikukkaistutuksia, niin sisälle kuin ulos. Tarjoamme kokonaisvaltaista kukkapalvelua yritysten erilaisiin tarpeisiin.

greencare123.jpg

Green care

Luonnonmateriaalit ja luova työskentely rentouttavat ja tuovat mielihyvää kiireisen arjen keskellä.

Järjestämme kursseja ja työhyvinvointipäiviä myös tilauksesta erilaisille ryhmille, joko asiakkaan omissa tai meidän tiloissamme, sekä yhteistyössä Satamatie 6:n ja Lehmus Roasteryn kanssa. Jokainen kurssi räätälöidään juuri ryhmällenne sopivaksi. Kurssit sopivat kaikenikäisille, lapsista vanhuksiin.

”Gardening is a medicine that does not need a prescription, and has no limit on dosage”
-Nature Hills Nursery”
1kurssit-satutouru.jpg

KURSSIT

Pidämme säännöllisesti erilaisia kukkasidonta-, kranssi- ja istutustyöpajoja Satamatie 6:ssa. Näistä löytyy tietoa Satamatie 6:n ja Greenhomen facebookista ja instagrammista.

23vihersisustus-kuva.jpg

VIHERSISUSTUS

Suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme erilaiset viherkasvi-istutukset.

 
” To plant a garden is to believe in tomorrow”
-Audrey Hepburn-